05.01.2022

MİLLETÇE DUADAYIZ

Siirt’te Ensar Camii, 2022 yılının ilk günü, ilk sabah namazında "Ailece Camide, Milletçe Duadayız" buluşması gerçekleştirildi.

Sabah Namazında; Ailece Camide, Milletçe Duadayız programı Ensar Camii'nde yapıldı.

Program, Namaz öncesi okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra cemaat ile birlikte sabah namazı eda edildi.

Namazın ardından tesbihat ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam eden program, İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu verdiği vaazda insanların, maddi anlamda muhasebe yaptıkları gibi dini açıdan da nefis muhasebesini yapmaları gerektiğini belirtti.

Sabah namazı etkinliği Siirt Üniversitesinden ilahiyatçı öğretim üyesi Doç. Dr. Adnan Memduhoğlu , Kuranı Kerimde adları geçen peygamberlerin dualarını içeren duayı okudu.

Sabah namazı etkinliğine Müftü Yardımcısı Fevzettin Sönmez ve müftülük yetkilileri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Program sonrası cemaate ikramda bulunuldu.