05.01.2022

"Köklü Geçmişten Güçlü Geleceğe"

Müftümüzden Meva kolejinde “Adab-ı Muaşeret Konulu” Konferans Düzenlendi

İl Müftümüz Vehap Kapıcıoğlu ilimizde bulunan Meva Eğitim koleji öğrencilerine ‘Adab-ı Muaşeret’ konulu bir konferans gerçekleştirdi.

Programa Siirt Özel Meva Koleji Yöneticileri, Müdür yardımcıları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Siirt Özel Meva Kolejinde düzenlenen konferans öncesinde Ensar Camii İmam-Hatibi Mehmet Ramazan Toprak Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İslamda ‘Adab-ı Muaşeret’ (Görgü Kuralları) konusunu Kur’an ayetleri ve Peygamberimizin hadislerinden örneklerle anlatan İl Müftümüz Vehap Kapıcıoğlu , öğrencilerin hayatta başarılı olmaları için bu prensiplerin son derece önemli olduğunu anlattı.

Öğrenciler tarafından ilgiyle takip edilen seminer programında İl Müftümüz Vehap Kapıcıoğlu gençlere başarılar diledi.

Program İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu’na Özel Meva Koleji yönetiminin hediye takdimi ile tamamlandı.