05.01.2022

Minikler kumbaralarını bağışladı

Siirt İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarını Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı.

Siirt İl Müftülüğüne bağlı Merkez Yeni Mahalle 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarla Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) ihtiyaç sahipleri için yapılan yardım kampanyalarına destek oldu.

Harçlıklarını kardeşleriyle paylaşmak isteyen Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarını Siirt İl Müftüsü ve TDV Siirt Şubesi Başkanı Vehap Kapıcıoğlu ve TDV Siirt Şube Yetkilisi Ferhat Göztok’a teslim ettiler. Öğrencilerin anlamlı bağışını kabul eden İl Müftüsü Kapıcıoğlu , minik öğrencilere teşekkür ederek, “Yaşları küçük ama yürekleri büyük evlatlarımızı, onları yetiştiren kıymetli ailelerini ve hocalarını tebrik ediyorum” dedi.