13.08.2021

MÜFTÜ KAPICIOĞLU’DAN YAZ KURAN KURSLARINA ZİYARET

Diyanet İşleri Başkanlığının talimatıyla 05 Temmuz- 20 Ağustos tarihleri arasında planlanan 2021 Yılı Yaz Kur’an Kursları devam ediyor.

İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu Tarihi Ulu Camiinde öğrenim gören Kuran Kurslarındaki öğrencilere ziyarette bulundu.

Bu kapsamda Siirt il Müftülüğümüz tarafından açılan bazı yaz kuran kursları Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu tarafından ziyaret edildi. Ziyarette öğrencilerle bir araya gelen Müftü Vehap Kapıcıoğlu öğrencilerle birer birer ilgilendi. Öğrencilerin isteklerini dinleyen Kapıcıoğlu, öğrencilere dinimizi öğrenmede yaz kurslarının önemini, başarı bedel ister konularını hatırlatarak kurslara devam etmelerini ve pandemi kurallarına dikkat etmelerini istedi .

Ulu Cami Din Görevlisi Nezir Obut tarafından yürütülen eğitim-öğretim hakkında bilgiler alan Vehap Kapıcıoğlu daha etkin ve verimli bir eğitim verilebilmesi konusunda diğer kurslardaki öğreticilerin de önerilerini dinledi.