06.08.2021

30 Yıllık Din görevlisi Adnan Tutar vefat etti

Siirt Merkez Şeyh Faraç Camiinde din görevlisi olarak görev yapan 49 Yaşındaki ve 30 Yıllık Din görevlisi Adnan Tutar, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Siirt Merkez Şeyh Faraç Camiinde Müezzin-Kayyım olarak  görev yapan Adnan Tutar tüm dünyada etkili olan covid-19 virüsüne yakalanmıştı.

Sağlık durumunun ağırlaşması üzerine Siirt Eğitim ve Araştırma  Hastanesinde tedavi altına alınan Tutar, bir aya yakın hastanede yapılan tedaviye rağmen vefat etti.

Vefat eden Hafız Adnan Tutar’ın Cenazesi Görev yaptığı Şeyh Faraç Camiine getirilerek burada cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Siirt Müftü Vekili Muhammed Özdemir, çok sayıda Din görevlisi ve vatandaş katıldı. Kılınan Cenaze namazının ardından Tillo’da toğrağa verildi.

Tutar, evli ve 5 çocuk babasıydı.

Hafız Adnan Tutar'a Allah'u Taaladan Rahmet ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.