19.06.2021

SİİRT ADRB 100 AİLEYİ SEVİNDİRDİ

Siirt İl Müftülüğü aile ve dini Rehberlik bürosu faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda toplanan Giyim malzemelerinin sergilendiği Mağaza ile 100 aile sevindirildi.

Siirt il Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Adrb seminer salonunda "Umudum Sen Ol" projesi kapsamında din görevlileri ve hayırseverlerin ihtiyaç fazlası eşyalarıyla açılan mağaza ile 100 aile sevindirildi.

Mağazada açılan stantlara ihtiyaç sahipleri yoğun ilgi gösterdi. Böylelikle ihtiyaç fazlası ürünlerle yardıma muhtaç pek çok ailenin asli ihtiyaçları karşılanmış oldu. Tam gün süren çalışmalara Adrb Siirt Yönetici ve Yetkilileri öncülük etti.

Yardım malzemelerinin dağıtımına katılan din Adrb Yetkilileri şunları kaydetti:  ‘’Umudum Sen Ol’’  Projesi sayesinde yardıma muhtaç kardeşlerimizin yanlarında olabildiklerini, onların duaları ve memnuniyetleri ile içlerinin huzur bulduğunu ve bu tip faaliyetlere her zaman severek katkı sunabileceklerini belirttiler.