15.06.2021

Haziran Ayı Din Görevlileri Aylık Mutad Toplantısı Yapıldı

Siirt İl  müftülüğü 2021 Yılı Aylık Mutat Haziran Ayı personel toplantısı İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ve Müftü yardımcısı Muhammed Özdemir hocalarımızın başkanlığında maske-mesafe kuralına uygun olarak Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı Toki Camii Din Görevlisi Hafız Muhammed Sultan’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Siirt İl Milli Eğitim konferans salonu binasında yapılan toplantı, Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu’nun selamlaşma konuşmasıyla başladı. Daha sonra gündemde olan Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyurulması gereken konular personele tebliğ edildi.

Toplantı Gündem Maddeleri ile devam etti.

Yaz kuran kursu, Vekaletle kurban, Kitap okuyorum kampanyası, Yurt dışı sınavı, Danışma ve okuma odası , Sigarayı bırakma kampanyasına destek çalışmaları ve diğer gündem maddeleri

görüşüldü.

Ayrıca Toplantıya TEDAŞ yetkilisi Sami Seven katılarak, Camilerin Elektrik abonmanlarında yaşanan sıkıntıların aşılması ve izlenecek yol ile ilgili bilgi verdi.