05.06.2021

Müftümüz  Kur’an Kurslarını ziyaret ederek Tecrübe paylaşımında bulunuyor

İl Müftülüğümüz tarafından hafızlık eğitimi alan öğrencilere yönelik düzenlenen "Tecrübe Paylaşımı eğitimleri"  il Müftümüz Vehap Kapıcıoğlu ve Müftü Yardımcısı Muhammed Özdemir’in katılımlarıyla İl Merkezinde bulunan Yatılı Kur’an Kurslarında devam ediyor.

Tecrübe Paylaşımı ile daha kaliteli bir eğitimin hedeflendiği eğitim seminerlerinde;  Hafızlık eğitiminin önemi, ders çalışma ve ezber teknikleri, hafızlık eğitimi bittikten sonraki sürece dair yapılması gerekenler hususunda öğrencilerle sohbet eden İl Müftümüz Vehap Kapıcıoğlu öğrencilere başarılar diledi.

Öğrencilerin merakla ve ilgiyle takip ettikleri seminer sonrası Hafızlık  eğitimi veren El-Fahr Kur’an Kursu, Kazımıye, Safa, Şeyh Musa ile Seyit Ahmet Bedevi  Kur'an Kursu Öğreticileri ile bir araya gelerek yaptıkları bu kutsal görevlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Müftü Kapıcıoğlu; İl Merkezinde bulunan bütün Kuran kurslarını ziyaret ederek tecrübe paylaşımı ve daha kaliteli eğitim için bir plan çerçevesinde ziyaret edileceğini söyledi