27.04.2017

KUTLU DOĞUM’DA BAYANLARA KONFERANS VERİLDİ

Siirt İl Müftülüğümüz tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında bayanlara yönelik konferans verildi.

Turgev Konferans salonunda düzenlenen konferans Kur’an-ı Kerim ziyafeti ile başladı, ardından Siirt Müftü Yardımcısı Muhammed Özdemir bir konuşma yaparak, haftanın önemine vurgu yaptı.

Daha sonra kürsüye gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Dairesi Başkanı Sedide Akbulut verdiği konferansta, Hz. Peygamberimiz (S.A.V. ve Güven Toplumu konulu konferansını verdi. Konuşmacıya Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ın eşi tarafından plaket verildi.

Konferansın ardından Kur’an Kursu öğrencileri tarafından hazırlanan ilahi grubu izleyenlerin beğenisini kazandı.

Konferansı Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ın eşi Fatma Tutulmaz Bayan din görevlileri ve çok sayıda bayan izledi.