Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Siirt’te Ensar Camii, 2022 yılının ilk günü, ilk sabah namazında "Ailece Camide, Milletçe Duadayız" buluşması gerçekleştirildi.
Detay

Siirt Müftülüğümüz tarafından Sarıkamış Şehitleri için Ensar Camiinde düzenlenen anma etkinliği yatsı namazından sonra başladı. Etkinlikte ilk olarak Kuranı Kerim tilaveti edildi.
Detay

Siirt İl Müftülüğü 2021 Yılı Aylık Mutad Kasım Ayı personel toplantısı İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu başkanlığında Siirt Üniversitesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Detay

Siirt İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Sabah Namazı Buluşmaları yeniden başlıyor. Siirt Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, tüm Siirt halkını Pazar günü Sabah Namazı Buluşmasına davet etti.
Detay

Siirt İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimine devam eden öğrenciler, "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" dolayısıyla düzenlenen etkinlikte binlerce fidan dikti.