Siirt Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Siirt Valiliği himayelerinde İl Müftülüğümüz tarafından Merkez Abdulhakim Sancak Çarşı Camiinde 15 Temmuz ve tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen Mevlid-i Şerif okutularak, ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliği için dualar edildi.
Detay

Siirt Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Müftülüğün bünyesinde hizmet veren 4-6 yaş grubu öğrencilerin öğrenim gördükleri Yeni Mahalle Kız Kur’an Kursunu ziyaret etti.
Detay

Siirt İl Müftülüğü tarafından açılan Yaz Kur'an Kurslarına 7.234 Öğrenci kayıt yaptırdı. Bu öğrenciler 738 Mekanda eğitim alacaklardır.
Detay

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Din Görevlileri ile gruplar halinde ‘’ Vekaletle Kurban ve Camilerin Aydınlatma ve Isıtma-Soğutma ‘’ gündemi nedeniyle bir toplantı düzenledi.
Detay

Siirt Valisi  Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt  İl Müftülüğü tarafından 65 erkek , 16 Bayan olmak üzere hafızlık eğitimi alan 81  öğrenci için gerçekleştirilen ‘hafızlık belge merasimi’ törenine katıldı.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı din görevlilerinin okuma, yorumlama ve müzakere faaliyetlerinin geliştirilerek devam ettirilmesi ve verimliliğinin artırılması amacı ile başlattığı OKU-YORUM- projesi Siirt’te de başladı.