26.09.2023

Eruh'ta Mevlid-i Nebi Gecesi Dualarla İdrak Edildi

Peygamber efendimiz Hz Muhammed'in dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan Mevlid Kandili, Eruh Çarşı Camii'nde dualarla idrak edildi.
Din görevlileri tarafından yapılan Kur'an-ı Kerim tilaveti, kasideler, ilahiler ve mevlid-i Şerif okunarak Selavatlar getirildi.
Ellerini semaya, gönlünü Mevla'ya açan, günahlardan olabildiğince kaçan bütün vatandaşlar Camilere akın edip, dualar edip Cenab-ı Allah'tan af ve mağfiret dilediler.
Mevlid Kandili münasebetiyle Çarşı Camii'nde düzenlenen programa katılan İlçe Müftü V. Abdulhekim DENİZ, "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu sohbette bunup ardından yaptığı dua ile program sona erdi.
Program sonunda hayırseverler tarafından, camiye gelen vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.