03.08.2022

Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri Arası Ödüllü Bilgi Yarışması

Amaç:
2022 Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik öğrencilerin bilgi ve yeterliklerini geliştirmek, kitap okuma ve planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak, kurs dönemi içerisindeki bilgilerini tazelemektir.
Bilgi:
Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri Arası Ödüllü Bilgi Yarışması, Eruh İlçe Müftülüğüne bağlı Cami/Kur’an  Kurslarındaki Yaz Kur’an Kursuna kayıtlı öğrenciler arasında kurs müfredatı konuları içerisinde yapılacaktır.
Ödüller:
Birinciye:     Bisiklet
İkinciye:       Scooter
Üçüncüye:  Akıllı Kol Saati
Usul ve Esaslar:
1. Eruh İlçe Müftülüğüne bağlı Yaz Kur’an Kursuna kayıtlı öğrenciler arasında yapılacaktır.
2. Yarışmaya katılacak öğrenciler 8-14 yaş aralığı kategorisinde olmalıdır.
3. Öğrenciler yarışmaya kayıtlı oldukları Camii/Kur’an Kursu bünyesinde katılabilecektir.
4. Yarışma çoktan seçmeli 40 soru ile test usulünde yapılacaktır.
6. Yarışmaya katılan öğrenciler 2022 Yaz Kur’an Kursu dersleri içeriğinde Dinim İslam-Etkinliklerle Dinimi Öğreniyorum ve Elif Ba kitaplarından sorumlu olacaklardır.
7. Yarışma başvuruları 16.08.2022 Salı günü sona erecektir.
8. Başvuru yapacak olan Camii/Kur’an Kurslarının EK1 formu doldurmaları ve son başvuru gününe kadar  Eğitim Hizmetleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.
9. Yarışma 19.08.2022 Cuma Günü saat:14.00’da başlayacaktır.
10. Yarışmanın yapılacağı yer daha sonra duyurulacaktır. Sınav sonuçları eruh.diyanet.gov.tr adresinden açıklanacaktır.