Siirt Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Siirt’te İl Müftülüğünce yarıyıl tatilinde başlatılan "Camiye Koşuyoruz, Namazla Buluşuyoruz" projesi tamamlandı. Ensar Camiinde Namaza devam eden öğrencilere İsimlerinin üzerinde yer aldığı plaket ve Madalya ile ödüllendirildi.
Detay

Siirt İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından mazlum ve mağdurlara umut olmak için “Yolun İyilik Olsun” sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına Kur’an Kursu öğrencileri kayıtsız kalmadı.
Detay

Barış pınarı harekâtına yönelik başlatılan operasyon nedeniyle 81 ildeki 90 bin camide olduğu gibi Siirt’te de sabah namazının öncesinde tüm camilerde Fetih Suresi okundu.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' dolayısıyla düzenlediği fidan dikme etkinliğine Siirt Müftüsü Ahmet Altıok ve din görevlileri katıldı.