25.11.2021

SABAH NAMAZI BULUŞMASINA DAVET

Siirt İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Sabah Namazı Buluşmaları yeniden başlıyor. Siirt Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, tüm Siirt halkını Pazar günü Sabah Namazı Buluşmasına davet etti.

Siirt il Müftülüğü tarafından düzenlenen Sabah Namazı Buluşması etkinliği 28 Kasım 2021 Pazar günü sabah namazında Ensar Camii'nde yapılacak.

Siirt Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu , "Siirt Müftülüğümüz tarafından düzenlenen Sabah Namazı buluşmaları yeniden başlıyor. Bu kapsamda 28.11.2021  Pazar günü Ensar Camii’nde Sabah Namazında Buluşacağız. Düzenlediğimiz sabah namazı buluşmalarımızda hem cemaatimizle birlikte sabah namazımızı idrak ediyoruz, hem de tesbihatımızı yapıyoruz.Sohbetimizin ardından ise Ümmeti Muhammed için dualar yapıyoruz. Bu tür programlar aynı zamanda bizlerin daha da birlik ve beraberlik içerisinde olmamızı sağlıyor. Bu vesileyle Sabah Namazı Buluşmamıza tüm siirt halkımızı davet ediyorum.” Dedi.