07.10.2020

İlçe Müftümüz Sayın Ali YURTLU'dan Kirazlı Köyü Camii ziyareti

(CAMİLER KUŞKUSUZ ALLAH'INDIR)

Tevbe Suresi 18. Ayet/10. Cüz

Allah’ın mescidlerini ancak Allah’a ve âhiret gününe inanan, namazını kılan, zekâtını veren ve yalnız Allah’tan korkup çekinen kimseler imar edebilirler. İşte bunların doğru yolu bulanlardan olmaları umulur.

Daha öncesinden hakkında yıkım kararı bulunan Kirazlı Köyü Camisinde 24.10.2019 tarihinde İlçe Müftümüz ALİ YURTLU tarafından incelemelerde bulunulmuştu.

Yaptığı incelemeler sonunda mezkur tarihte Köy halkına Caminin yıkılıp en kısa zamanda yerine yeni Camii inşa edilmesi için,gerekli çalışmaların başlatılacağının sözünü veren ilçe Müftümüz,

06.10.2020 tarihi itibariyle bir yıldan daha kısa zamanda Kirazlı Köyü camii inşaatında gelinen noktayı, İlçemize şube müdürü olarak atanan Mehmet Mustafa DEMİREL ve Müftülüğümüz V.H.K.İ Hidayet TAŞ ile inceleyerek en kısa zamanda Caminin faal duruma geçirilmesi için çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.