14.11.2019

Mevlid-i Nebi Haftası

Şirvan İlçe Müftülüğümüz tarafından 2019 yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle 13.11.2019 tarihinde düzenlenmiş olan program çeşitli etkinliklerle ile kutlandı.
Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Memiş İNAN, Belediye Başkanımız Sayın Necat CELLEK, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.
Program Şehitlerimiz için Saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Siirt Ensar Camii İmam-Hatibi M. Ramazan TOPRAK Hocamızın Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, İlçe Müftümüz Sayın Ali YURTLU Hocamızın açılış konuşması ile başlamıştır.
Etkinlik kapsamında misafir ettiğimiz Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Sayın Bülent AKAY Hocamızın "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferansı ile devam etmiş daha sonrasında İlçe Müftülüğü Koro ekibinin ilahi ve mevlid dinletisi ile sürdürülmüştür.
Programımıza katılım ve katkılarından dolayı Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Sayın Bülent AKAY ve Siirt Ensar Camii İmam-Hatibi M. Ramazan TOPRAK hocalarımıza İlçe Müftümüz Sayın Ali YURTLU tarafından Plaket takdimi yapılmıştır.
Program da ayrıca görevlerinde üstün başarı gösteren personelimize İlçe Kaymakamı Sayın Memiş İNAN tarafından Başarı belgesi verilmiştir. Programımız Sakal-ı Şerif ziyaretinin akabinde sona ermiştir.
Programımıza teşrif eden İlçe Kaymakamımız Sayın Memiş İNAN, Belediye Başkanımız Sayın Necat CELLEK, Daire Amirleri, Konuklarımız ve Şirvan İlçe halkına teşekkür ediyoruz.