04.10.2019

ŞEHİTLERİ ANMA

UNUTMADIK,
UNUTMAYACAĞIZ, UNUTURMAYACAĞIZ

Şirvan Kaymakamı Sayın Memiş İnan, İlçe Jandarma Komutanı sayın Ali AL, İlçe Müftümüz sayın Ali YURTLU ,İlçe Emniyet Amiri sayın Mevlüt ARSLANALP İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Barış Kezer ve daire amirleri ile birlikte Bebek katili PKK Terör Örgütünün 4/10/1993’te Şirvan-Daltepe ve Kalkancık köylerinde gerçekleştirdiği alçak saldırıda aralarında (10) çocuk, (8) kadının olduğu 37 şehidimizi anmak için söz konusu köylere yapılan ziyaretlerde İlçe Kaymakamımız Sayın Memiş İNAN anlamlı ve duygusal konuşmasının ardından ''şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükran ile anıyoruz'' dedi. İlçe Müftümüz sayın Ali YURTLU ise okuduğu duada Şehitlerimize Allahtan rahmet milletimize sabr-ı cemil dliyorum dedi.

Şehitlerimizin Ruhları Şad Mekanları Cennet Olsun.