06.07.2022

Siirt’te yaz Kur’an kurslarına büyük ilgi

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde açılan Yaz Kur’an Kurslarına, Siirt’te da öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Okulların tatil olmasıyla Camilere koşan çocuklara, Kur’an-ı Kerim ile İslam inanç esasları, ibadet, ahlak ve Hz. Muhammed’in (s.a.s.) hayatı (siyer) gibi dersler işlenmeye başladı.

Yaz Kur’an Kurslarına kavuştukları için çok sevinçli olduklarını belirten kurs öğrencileri, camiye Allah’ın rızasını kazanmayı, Kur’an-ı Kerim ve namaz kılmayı öğrenmeyi, abdest almayı ve temel dini bilgileri öğrenmek için geldiklerini söylediler.

GÜNÜN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

İlimiz Ensar Camii’ne devam eden öğrencilerin çalışma ve öğrenme azmini artırmaya yönelik günün başarılı öğrencilerine her gün teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler veriliyor.

Ensar Camii imam-Hatibi Mehmet Ramazan Toprak, yaz kur’an kurslarına büyük bir ilginin olduğunu, öğrencilerin öğrenme azmini artırmak İçin günün başarılı öğrencilerine yönelik başarı belgesi ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirdiklerini, bu çalışmalarının 26 Ağustos Tarihine kadar devam edeceğini söyledi.