18.04.2022

Türkiye Diyanet Vakfı Siirt Şubesi 1000 Ailenin Yüzünü Güldürüyor

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının başlaması ile birlikte hayırsever kişi ve kuruluşların yardım çalışmaları hız kazandı.

Türkiye Diyanet Vakfı Siirt Şubesi  (TDV)de Ramazan ayının başlangıcında maddi durumları elverişli olmayan 1000 aileye ağırlığı 40 kg bulan ve temel gıda maddelerinden oluşan yardım kolileri dağıtımını gerçekleştiriyor.

Şube yönetim kurulu başkanı İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, il dışında hayırsever bir vatandaşın gönderdiği para ile alınan gıda kolilerinin titiz bir çalışma ile belirlenen muhtaç ailelere dağıtımının gerçekleştirilmekte olduğunu belirtti.  Söz  konusu iş adamının hayrının Allah indinde kabul olmasını dileyen Müftü Kapıcıoğlu hayırseverlerin bağışlarını beklediklerini ifade etti.

Siirt  Vakıf şubesi Yetkilisi Ferhat Göztok’ta izdihama ve sıra beklenmesine yol açmamak için belirlenen ailelere yardımların randevu vermek suretiyle dağıtıldığını ve  gelip alamayacak durumda olanların da cami görevlileri aracılığıyla evlerine kadar götürüldüğünü söyledi.