19.04.2022

‘Gençlerimiz Geleceğimizi Emanet Edeceğimiz En Önemli Varlıklarımız’

Siirt Ensar Camii Diyanet Gençlik Merkezi  iş birliğinde üniversite Öğrencilerine  yönelik düzenlenen iftar programında, İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu öğrenciler ile buluştu.

Ensar Cami Diyanet Gençlik Merkezi'nde kurulan iftar sofrasında öğrencilerle birlikte orucunu açan İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu , oruç ibadetinin insani değerleri yücelttiğini belirterek gençlerin Ramazan ayını tebrik etti.

Gençlerin bir millet için büyük nimet olduğunu ve geleceğimizi emanet edeceğimiz en değerli varlığımız olduğunu belirten Kapıcıoğlu , ahlaklı, inançlı ve nitelikli gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Müftü Kapıcıoğlu , iftar sofrasının hazırlanmasında emeği geçen Ensar Camii Diyanet Gençlik Merkezinde Manevi Danişman Mehmet  Ramazan Toprak ile İl Gençlik Koordinatörü Mehmet Nafih Baydarman’a iftar programına katkıları vesilesi için teşekkür etti.