12.11.2021

HAFIZLAR AĞAÇ DİKTİ

SİİRT’Lİ HAFIZLAR AĞAÇ DİKTİ

Siirtli hafızlar onlarca fidanı toprakla buluşturdu

Siirt İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimine devam eden öğrenciler, "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" dolayısıyla düzenlenen etkinlikte binlerce fidan dikti.

"11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" etkinlikleri kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı koordinesinde gerçekleştirilen fidan dikimine, Diyanet İşleri Başkanlığı "81 İlde 81 Bin Hafız Fidanla Buluşuyor" sloganıyla destek oldu.

Bu kapsamda Siirt İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimine devam eden öğrenciler, "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" dolayısıyla binlerce fidanı toprakla buluşturdu.

Polis Özel Harekat  alanındaki etkinlikte Siirt Müftü Vekili Muhammed Özdemir, Şube Müdürü Ömer Baykara, Murakıp Bekir Kale Müftülük personeli ve Kur'an Kursu öğreticileri ile öğrenciler bir araya gelerek fidan dikti.