17.10.2021

PERVARİ’DE GÖNÜLLER FETH EDİLDİ

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ve beraberindekiler Pervari ilçesinde düzenlenen etkinliklere katılarak gönüller feth edildi.

İlçede Camide Kur’an ziyafeti, Vatandaşlarla “vefa”buluşmaları ve başarı bedel ister eğitimleri ile verildi.

İlk olarak Kuranı Kerim Ziyafeti,Siirt Ensar Camii İmam-Hatibi Mehmet Ramazan Toprak,tarafından gerçekleştirildi.Ardından Siirt il Müftümüz Vehap Kapıcıoğlu,Abdülkerim Sancak Camii'nde öğrencilerle bir araya geldi.

Siirt İl Müftülüğü tarafından Kurslarda eğitimlerine devam eden Kur’an kursu öğrencilerine yönelik“Başarı Bedel İster” konulu"Tecrübe Paylaşımı Seminerleri"devam ediyor.

Bu kapsamda bugün ilçesini ziyaret eden Siirt İl Müftüsü  Vehap Kapıcıoğlu,tecrübe paylaşımı ile daha kaliteli bir eğitimin hedeflendiği eğitim seminerlerinde öğrencilerle bir araya gelerek eğitimin, başarının önemi,ders çalışma teknikleri, bağlamında yapılması gerekenler konusunda tecrübe paylaşımında bulundu.

"Sizleri buralara gönderen anne ve babalarınıza teşekkür ediyorum.Evlerinize gittiğinizde anne ve babalarınıza selam söyleyin,sizin gibi zeki çocukları yetiştirdikleri için onları tebrik ediyorum"dedi.  Müftü Kapıcıoğlu; Peygamberimizin (s.a.v.)"iyiliğe anahtar, kötülüğe kilit olmak"hadis-i şerifini öğrencilere hatırlatarak,"Rabbim Allah! Kitabım Kur'an! Dinim İslam! Peygamberim Hz. Muhammed Mustafa(s.a.v.)"cümlelerini onlarla tekrarlattı.

Programa,Siirt İl Müftülüsü Vahap Kapıcıoğlu,İl Müftü Yardımcısı Fevzettin Sönmez,Pervari İlçe Müftüsü M.Cihat Akan, Ensar Camii İmam-Hatibi Mehmet Ramazan Toprak ve vatandaşlar iştirak etti.