24.06.2021

MÜFTÜDEN KAYMAKAM VE BAŞKANA ZİYARET

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu Başkanlığında Temmuz  ayı İlçe Müftüleri toplantısı Pervari ilçesinde gerçekleşti.

İl Müftümüzün başkanlığında 6 ilçe müftümüzün katıldığı toplantıda koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, din hizmetinde başarılı olmanın ilkeleri ve yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. İlçe Müftüleri Toplantısının ardından ilçede görev yapan din görevlileri ile birlikte bir toplantı düzenlenerek fikir alışverişinde bulunuldu.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI’NA ZİYARET…

Toplantının akabinde İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu Pervari Kaymakamı  Aziz Kayabaşı ve  Pervari  Belediye Başkanı  Tayyar Özcan’ı makamında ziyaret edilerek Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından “Kur’an-ı Kerim ve Rahle” hediye edildi. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Pervari Kaymakamı  Aziz Kayabaşı  ve  Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan İl Müftüsü ve heyetine teşekkür etti.