17.06.2021

BAŞARI BEDEL İSTER EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Siirt İl Müftümüz Vehap Kapıcıoğlu, Kur’an Kurslarını ziyaret ederek, ‘Başarı Bedel ister’’ Konulu sunum ve Konferans ile tecrübe paylaşımında bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda; hafızlık yapan ve temel dini eğitimi alan öğrencilere başarıya giden yolda dikkat edilmesi gereken noktalar örnekler halinde paylaşılmaya devam ediliyor İl Müftülüğümüz tarafından hafızlık eğitimi alan öğrencilere yönelik düzenlenen, ‘ Başarı Bedel İster , Tecrübe Paylaşımı eğitimleri"  il Müftümüz Vehap Kapıcıoğlu ve Müftü Yardımcısı Muhammed Özdemir’in katılımlarıyla İl Merkezinde bulunan Yatılı Kur’an Kurslarında devam ediyor.

Tecrübe Paylaşımı ile daha kaliteli bir eğitimin hedeflendiği eğitim seminerlerinde;  Hafızlık yapan ve temel dini eğitimi almanın önemi, ders çalışma ve ezber teknikleri, hafızlık eğitimi bittikten sonraki sürece dair yapılması gerekenler hususunda öğrencilerle sohbet eden İl Müftümüz Vehap Kapıcıoğlu öğrencilere başarılar diledi.

Öğrencilerin merakla ve ilgiyle takip ettikleri seminer sonrası Hafızlık  eğitimi veren Basret yatılı Erkek Kur’an kursu ile Şeyh Ali Arınci Yatılı Erkek Kur'an Kursları Öğreticileri ile bir araya gelerek yaptıkları bu kutsal görevlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.