22.03.2021

İL MÜFTÜMÜZÜN KURUM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

İl Müftüsü Kapıcıoğlu, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü  Merakçı’yı Ziyaret Etti

İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü M.Gökhan Marakçı’yı makamında ziyaret etti.

Siirt Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler  İl Müdürü M.Gökhan Marakçı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müftümüz Vehap Kapıcıoğlu’na teşekkür etti.

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, M.Gökhan Marakçı’ya ziyarette Kur’an-ı Kerim ve rahle hediye etti.

KARAYOLLARI 94.ŞUBE ŞEFLİĞİNE’DE ZİYARET

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Kurum ziyaretleri devam ediyor. Karayolları 94. Şube Şefi Recep Aslanhan’ı ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı menmun olduğunu belirten Karayoyolları 94. Şube Şefi Recep Aslanhan İl Müftümüz’e teşekkür etti.

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Recep Aslanhan’a ziyarette Kur’an-ı Kerim ve rahle hediye etti.