20.03.2021

ŞEHİTLER İÇİN DUA EDİLDİ

Siirt'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Siirt Garnizon Komutanlığı Şehitliğinde gerçekleştirilen tören, Şehitler anıtına çelenk sunulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Aziz şehitlerimizin anısına yapılan saygı atışından sonra Vali Osman Hacıbektaşoğlu tarafından Şehitlik Anıt defteri imzaladı.

Aziz şehitlerimiz için Hacı Abdulhakim Sancak Çarşı Camii Din Görevlisi Abdullah İlçin tarafından okunan Kuranı kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu tarafından şehitlerimiz için dua okundu. Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve diğer protokol üyeleri tarafından Şehit Mezarlarına karanfiller bırakıldı