05.12.2020

MÜFTÜMÜZDEN KURTALAN KAYMAKAMI’NA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Müftü Yardımcısı Muhammed Özdemir , İlçe Müftüsü M.Nedim Yılmaz ile birlikte  Kaymakam/Belediye Başkan V. Sayın İhsan Emre Aydın’ı makamında ziyaret ederek Kurtalan ilçemizde meydana gelen deprem dolayısı ile geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaymakam/Başkan V. Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Ziyaret esnasında İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu tarafından Kaymakam Aydın’a Kur’an-I Kerim ve rahle hediye edildi.

Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın’a yapılan Ziyaretinin ardından Kurtalan ilçemizde bulunan ve deprem esnasında hasar gören camilerde de inceleme yapan İl müftüsü ve beraberinde bulunan diğer yetkililer, burada yapılan çalışmaların ardından ilçeden ayrıldı.