09.03.2020

Diyanet'ten Hatimle Namaz kıldıran Hafızlara "Teşekkür Belgesi"

2019 yılı Ramazan ayında hatimle teravih namazı kıldıran din görevlilerine, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş imzasıyla "Teşekkür Belgesi" gönderildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2019 yılı Ramazan ayında hatimle taravih namazı kıldıran din görevlilerine "Teşekkür Belgesi" gönderdi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın imzasıyla gönderilen belgeler, il ve ilçe müftülüklerince din görevlilerine takdim edildi.

Bu kapsamda Siirt’te Ulu  Camii ile Ensar Camilerinde 2019 yılı Ramazan ayında teravih namazını hatimle kıldıran, İl Müftüsü Ahmet Altıok, Tillo Müftüsü Osman Ormağ, Din Görevlileri Nezir Obut, Hüseyin Bulum, Cevat Erten, Abdulkadir Toprak, Ercan Genceli, Abit Agah ve Eyyüp Kılıçaslan’a Diyanet İşleri Başkanı Ali  Erbaş imzalı teşekkür belgesini İl Müftüsü Ahmet Altıok’un elinden aldı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın gönderdiği teşekkür belgesini Din Görevlilerine takdim eden Siirt Müftüsü Ahmet  Altıok, "Gayretlerini takdir ediyor, başarılarının ve azminin devamını diliyorum. Bu yıl Kur’an Kurslarında Öğrenim gören hafızları da Teravih namazına dahil edeceğiz” dedi.