20.11.2018

MÜFTÜ ALTIOK ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Siirt İl Müftüsü Ahmet Altıok, Siirt İl Müftülüğü bünyesinde oluşturulan Aile ve Dini Rehberlik bürosunu Mevlid-i Nebi haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılarak ziyarette bulundu.

Siirt aile ve dini rehberlik borosu tarafından “Mevlid-i Nebi “programlari kapsaminda çocuk programı duzenlendi.

Aile ve Dini Rehberlik bürosundaki Programa il Müftüsü Ahmet Altıok , Müftü Yardımcısı Muhammed Özdemir ve çok sayıda öğrenci ve yetkili katıldı.

Siirt İl Müftüsü Ahmet Altıok hafta vesilesiyle yapılan proğramda yaptığı konuşmada, Çocuk sevgisi ve eğitimine vurgu yaparak, cocuklarimizin gelecegimizin teminatı oldugunu belirtti.

Aile ve Rehberlik Bürosunda düzenlenen etkinlikle mutlu oldukları gözlenen cocuklar yapılan yarismalarla hünerlerini sergiledi.

Proğramın sonunda cocuklara kuru boya hediye edildi.