05.08.2022

Müftü Kapıcıoğlu , Siirt YKS il birincisini ödüllendirdi

Siirt il Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu , geçtiğimiz günlerde açıklanan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) il birincisi olan Siirt İbrahim Hakkı Kız İmam-Hatip Anadolu Lisesi Öğrencisi Elif Yeşilbaş’ı Müftülük Makamında kabul etti.

Müftülük makamında gerçekleşen ziyarette, İl Müftü Yardımcısı Fevzettin Sönmez  ve öğrencinin il Müftülüğü Veri Hazırlama memuru olan babası Abdullah Yeşilbaş hazır bulundu.

Elif Yeşilbaş’ı gösterdiği başarıdan dolayı tebrik eden Müftü Kapıcıoğlu , geleceğe dair planları hakkında bir süre sohbet etti.

YKS’deki başarısıyla Siirt’in gururu olan Elif Yeşilbaş’a başarılarının devamını dileyen Vehap Kapıcıoğlu, “Siirt  İbrahim Hakkı kız Anadolu imam-Hatip Lisesi öğrencimiz Elif Yeşilbaş kızımız, Siirt il birincisi olarak elde ettiği başarıyla Siirt’in gururu olmuştur. Siirt’e yaşattığı bu gurur ve sevinçten dolayı kendisini yürekten tebrik ediyor, tüm öğrencilerimizin Elif’i çalışkanlığını ve disiplinini örnek almasını istiyoruz.

Elif kızımızı vatana, millete hayırlı bir evlat olarak yetiştiren ve geleceğe hazırlayan ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Ne kadar gurur duysalar azdır. Elif’in  bundan sonraki üniversite hayatında da başarılı olacağına inanıyorum. Hem mesleğinde hem de hayatında başarılı bir fert olarak memleketimize ve ülkemize çok değerli hizmetler vereceğine eminim” diye konuştu.

Müftü kapıcıoğlu Elif Yeşilbaş’ı tablet ve kitap  ile ödüllendirdi.

Cumhurbaşkanlığı Ulusal Staj Programı başladı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri öğrencilerine yönelik 20 gün sürecek olan Ulusal Staj Programı başladı. Staj Programınında bir konuşma gerçekleştiren Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu , staj eğitiminin öğrencilere tecrübe kazandırarak, alanlarına yönelik bilgi ve birikimlerini arttıracağına inandığını ifade ederek başarılar diledi.

Toplantıya il Müftü yardımcısı Fevzettin Sönmez ile birlikte staj programına katılan öğrenciler katıldı.