05.08.2022

‘Başarı Bedel İster Eğitimleri' Şeyh Yusuf El-Garip Yatılı Kur’an Kursunda verildi

Siirt İl Müftülüğünden: 'Başarı Bedel İster Eğitimleri' devam ediyor.

Siirt İl Müftülüğü tarafından hafızlık eğitimi alan Kur’an kursu öğrencilerine yönelik “Başarı Bedel İster” konulu "Tecrübe Paylaşımı Seminerleri" düzenleniyor.

Tecrübe paylaşımı ile daha kaliteli bir eğitimin hedeflendiği eğitim seminerlerinde öğreticilerle bir araya gelen İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, kur’an kursu öğreticilerine  çeşitli tecrübe paylaşımında bulundu.

İl Müftü Yardımcıları Muhammed Özdemir ve Fevzettin Sönmez ise, öğrencilere verdikleri seminer ile tecrübe paylaşımında bulundu.

Seminer sonrası Şeyh Yusuf El Garip Erkek  Yatılı Kur'an kursu öğreticileri ile eğitim ile ilgili bilgi alan Müftü Kapıcıoğlu, yaptıkları bu kutsal görevden dolayı Kur'an kursu öğreticilerine teşekkür etti