06.03.2020

ÜRETİM VE TÜKETİM EKSENİNDE KADIN KONULU KONFERANS

Siirt il Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve Siirt' teki Aile destek merkezleri işbirliğiyle 8 mart dünya kadınlar günü münasebetiyle 5 mart'ta "Üretim ve Tüketim Ekseninde Kadın" konulu konferans Siirt üniversitesi konferans salonunda yapıldı.

Siirt Üniversitesi Konferans salonunda yapılan Tüketim Ekseninde Kadın" konulu konferansa Siirt Müftü Vekili Mehmet Şirin Ayral, Siirt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dç. Dr. Adnan Menduhoğlu, Sivil Toplum Kuruluş Yetkilileri, Adrb Siirt Yetkilileri ve Bayan dinleyiciler katıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Doç. Dr. Adnan Memduhoğlu, kadının erkekle birlikte  tarih boyunca toplumun inşasında aktif olarak rol aldığını ifade etti. Proğramda Hadis ve Şiir Yarışmaları yapıldı. Program şehitler için okunan Kur'an tilavetin’ in akabinde dua ile son buldu.